Skjorte med manchetter til skjortekrigeren

Sponsoreret.

Skrevet af: Rikke Magnussen

31. maj 2021

Kategori: IT og erhverv

Er du en ægte businessman, der hver dag møder på arbejde iklædt nogle af dine fineste klæder? I så fald er The Consultant-skjorten fra BARONS helt sikkert lige dig! Det er nemlig manchetskjorter, der fører dig frem med stil. 

Professionel udstråling

Du kender sikkert allerede følelsen at stå op om morgenen og klæde dig på i pænt tøj, så du er klar til endnu en dag på jobbet. Det giver en tilfredsstillende følelse at tage skjorte og pæne bukser på for at møde ind på arbejde, og du kan være helt sikker på, at din seriøsitet omkring dit arbejde kommer til at fremgå og skinne, når du træder ind i mødelokalet i en flot manchetskjorte fra BARONS. Modsat de fleste andre tøjbrands, har BARONS valg at fokusere på få og enkelte skjorter, så hver eneste detalje er gennemtænkt til skjortekrigeren. 

The Consultant med dobbeltmanchetter

Kræver dit job en pæn og professionel beklædning, er det oplagt, at du benytter dig af og får glæde af de forskellige skjorter fra BARONS. Ikke nok med at de udstråler ægte gentleman, så er de i høj kvalitet. Bruger du skjorte flere gange om ugen eller ligefrem hver eneste dag, så kan vaske- og strygearbejdet hurtigt hobe sig op. Også her er BARONS er gave til dig, da skjorterne er nemme at stryge, for det er en nødvendig ting, som mange gerne vil undvære. Manchetskjorten, The Consultant – konsulenten – tager den perfekte skjorte til et nyt niveau med dobbeltmanchetter, der leveres med et sæt af fine, mørkeblå silkeknapper. Besøg BARONS allerede i dag, så du hurtigt kan blive klædt pæn og professionelt på til jobbet.

Relateret Artikler

Derfor bør du købe et trådløst headset

Derfor bør du købe et trådløst headset

Der er faktisk næsten ingen undskyldning for ikke allerede at eje et trådløst headset. Måske kan man tænke: ”jamen, det jeg fik med, da jeg købte min mobil, virker da fint?”.   Sådan tænkte jeg også, før jeg valgte at investere i trådløse høretelefoner, men lad...

Sko – skabt med omtanke

Sko – skabt med omtanke

Vil du gerne bidrage, og gøre en forskel, når det handler om miljøet? Gælder det også, når du handler, uanset om det er tøj, sko eller madvarer? Så er et par af de smarte nature sko, nok også lige noget for dig. Det er nemt at spotte den smarte sko i gadebilledet, for...