Sæt gang i kreativiteten med en 3D printer

Sponsoreret.

Skrevet af: Tele-Online

30. november 2021

Kategori: Gadgets

Investerer du i en 3D printer, får du rig mulighed for at designe, udvikle og eksperimentere. Er du til og med en kreativ person som elsker at udvikle, så kan du med en 3D printer, printe lige så mange prototyper du ønsker, lige indtil du står med det ønskede resultat. 

 

En 3D printer kræver forskelligt udstyr

Ligesom du kender det fra en almindelig printer, hvor du skal sørge for både blæk og papir, så skal du også sørge for at din 3D printer er udstyret med de rigtige materialer. Det er blandt andet pla filament, som er det materiale printeren skal bruge når du printer. Pla filament er i virkeligheden et materiale, der er lavet ud af majsstivelse eller sukkerrør. Det findes i mange forskellige farver, så du kan lave nogle fede farverige designs, hvis det er det du er ude efter. 

 

Med en 3D printer, er der næsten ingen grænser for, hvad det er du kan printe. Faktisk vil du blive overrasket over, hvad der er muligt at printe med en 3D printer. Mange brancher bruger allerede den nye teknologi, for eksempel disse: 

 

  • Medicinalindustrien
  • Luftfart
  • Møbelindustrien
  • Designere og arkitekter
  • Bilindustrien

 

Sådan kommer du godt i gang

Skal du i gang med at printe en eller flere ting i en 3D printer, så er det selvfølgelig en fordel at du ved, hvordan du kommer i gang. Her får du 4 simple trin du bør følge, hvis du vil godt i gang med at printe i 3D. 

 

  1. Køb din nye 3D printer
  2. Lav dine egne designs, eller hent allerede færdige designs
  3. Sørg for at købe de rigtige materialer
  4. Gå i gang med at producere 

Relateret Artikler