Sæt gang i kreativiteten med en 3D printer

Sponsoreret.

Skrevet af: Tele-Online

30. november 2021

Kategori: Gadgets

Investerer du i en 3D printer, får du rig mulighed for at designe, udvikle og eksperimentere. Er du til og med en kreativ person som elsker at udvikle, så kan du med en 3D printer, printe lige så mange prototyper du ønsker, lige indtil du står med det ønskede resultat. 

 

En 3D printer kræver forskelligt udstyr

Ligesom du kender det fra en almindelig printer, hvor du skal sørge for både blæk og papir, så skal du også sørge for at din 3D printer er udstyret med de rigtige materialer. Det er blandt andet pla filament, som er det materiale printeren skal bruge når du printer. Pla filament er i virkeligheden et materiale, der er lavet ud af majsstivelse eller sukkerrør. Det findes i mange forskellige farver, så du kan lave nogle fede farverige designs, hvis det er det du er ude efter. 

 

Med en 3D printer, er der næsten ingen grænser for, hvad det er du kan printe. Faktisk vil du blive overrasket over, hvad der er muligt at printe med en 3D printer. Mange brancher bruger allerede den nye teknologi, for eksempel disse: 

 

  • Medicinalindustrien
  • Luftfart
  • Møbelindustrien
  • Designere og arkitekter
  • Bilindustrien

 

Sådan kommer du godt i gang

Skal du i gang med at printe en eller flere ting i en 3D printer, så er det selvfølgelig en fordel at du ved, hvordan du kommer i gang. Her får du 4 simple trin du bør følge, hvis du vil godt i gang med at printe i 3D. 

 

  1. Køb din nye 3D printer
  2. Lav dine egne designs, eller hent allerede færdige designs
  3. Sørg for at købe de rigtige materialer
  4. Gå i gang med at producere 

Relateret Artikler

Derfor bør du købe et trådløst headset

Derfor bør du købe et trådløst headset

Der er faktisk næsten ingen undskyldning for ikke allerede at eje et trådløst headset. Måske kan man tænke: ”jamen, det jeg fik med, da jeg købte min mobil, virker da fint?”.   Sådan tænkte jeg også, før jeg valgte at investere i trådløse høretelefoner, men lad...

Sko – skabt med omtanke

Sko – skabt med omtanke

Vil du gerne bidrage, og gøre en forskel, når det handler om miljøet? Gælder det også, når du handler, uanset om det er tøj, sko eller madvarer? Så er et par af de smarte nature sko, nok også lige noget for dig. Det er nemt at spotte den smarte sko i gadebilledet, for...