Leasing af cykel gennem dit arbejde

Sponsoreret.

Skrevet af: Kristoffer Hald

25. januar 2021

Arbejder du på et kontor, hvor du bruger mange timer om dagen på at sidde ved computeren? Eller har du et andet job, der gør, at du trænger til at bevæge dig lidt ekstra i fritiden? Uanset hvad, så kan du lease Canyon Cykler her.

Cykling som motionsform

Mange af os har et job, hvor vi sidder ned meget af dagen, eller et job der bare ikke kræver meget bevægelse. Nogle har et job, hvor de dag efter dag er indendørs, og når der er fyraften, er det nærmest en befrielse at komme ud i frisk luft. Kan du genkende disse situationer? Måske er du allerede den helt store sportsmand eller -kvinde, eller måske er det første gang, du overvejer at få lidt ekstra bevægelse i hverdagen. En mulighed er cykling. En cykel er ofte et transportmiddel til og fra studie, arbejde eller en handletur, men den er også et glimrende køretøj til motion.

Motion giver energi

Overvejer du at cykle mere i din fritid? En cykel kan være dyr, men en leasingaftale med JOOLL kan gøre det muligt for dig. Din arbejdsplads kan nemlig lease din næste cykel, så du får den over lønnen, eller du kan lease den i firmaet, hvis du er selvstændig. JOOLL har et stort udvalg af Canyon Cykler, heriblandt landevejscykler og mountainbikes. Det er bevist, at motion giver os energi, så i virkeligheden får din arbejdsplads måske glæde af din fornyede energi. Og så får du brugt kroppen og luft til hovedet, så hverdagen bliver knap så tung. Kig forbi JOOLL og find din næste cykel!

Relateret Artikler