Hvorfor det ikke længere er nok at have et godt produkt

Sponsoreret.

Skrevet af: Tele-Online

30. december 2021

Før i tiden var det at være erhvervsdrivende meget konkret og kunne nemt spejles med de fri markedskræfter. Den der kunne lave det bedste produkt, ville svømme i glade kunder, der rejste fra nær og fjern, for at då fingre i de gode produkter.

Desværre har internettets frembrud rykket ved hele den balance. De flest produkter kan fås for billigere penge i udlandet, hvor arbejdsvilligheden er stor og produktion derfor ikke svær. Og da hele verden med hjælp af internettet kun ligger få klik væk, kan et kinesisk produkt virke langt mere attraktivt for en dansk kunde, hvis prisen er tilsvarende billigere.

Tænk på kunden

Derfor bliver erhvervsdrivende i højere grad nødt til at tænke kunden ind i hele processen undervejs. Når produktet er solgt til en kunde, er handelen langt fra overstået. Den moderne kunde forventer, at han kan ringe døgnet rundt, hvis du har solgt ham et defekt produkt. I hvert fald, hvis de skal blive ved med at handle til den dyreste pris og ikke søge mod udlandet.

servicedesign er blevet en vital del af arbejdet med at drive forretning. Hvis du også ønsker at skabe mere vækst i din virksomhed, skal du overveje at tænke servicedesign ind i din virksomhed.

Få hjælp udefra

Du har allerede produktet, og det er det, du har gjort bedst. Din forretning er jo ikke kundeservice, så derfor er det kun naturligt, hvis du ikke ved, hvor du skal starte, når det kommer til at lægge hele strategien om.

Frygt ikke. Det er ikke svært at finde en trejdepartsvirksomhed, der kan skubbe din virksomhed ud over kanten, og få service helt ind under huden på din virksomhed. Gør det, og så står du meget stærkere på markedet.

Relateret Artikler

Ting du kan gøre, hvis du gerne vil leve sundere

Ting du kan gøre, hvis du gerne vil leve sundere

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil ændre livsstil og gå i en mere sund retning, men du synes at det er svært og har brug for lidt hjælp på din vej, så er du landet det rette sted. Her får du nemlig nogle gode råd til, hvordan du kan starte din vejen mod en...

Det bør du huske på som ny virksomhedsejer

Det bør du huske på som ny virksomhedsejer

Det er ikke en simpel og let opgave at starte sin egen virksomhed. Det kræver hårdt arbejde og en masse gåpåmod. Hvis du er en ny virksomhedsejer, så vil der uden tvivl opstå en masse spørgsmål i starten.  Du ved naturligvis ikke alt lige med det samme, men du bliver...

Elbiler og landlivet

Elbiler og landlivet

Vi hører tit, at vi skal skifte bilen ud med en elbil for at redde klimaet. Politikere prøver at gøre det mere og mere tilgængeligt, for alle der ønsker at være en del af den grønne omstilling. Ladestandere skyder op over hele København, og har man en elbil, er man...