Har din virksomhed problemer med støj i hverdagen?

Sponsoreret.

Skrevet af: Erwan Shawqi

30. september 2020

Kategori: Uncategorized

Har din virksomhed problemer med for meget støj, rumakustik eller efterklangstid? Så er det måske på tide at få professionelle fagfolk til at kigge på det. Hos eurofinsmiljoluft.dk foretager de akustiske målinger. Bestil støjmåling her.

God akustik giver trivsel på arbejdspladsen

Måske kender du til at sidde i et lokale, hvor kollegaerne snakker lidt for højt i telefon, eller hvor deres snakken er forstyrrende. God akustik er afgørende for et godt arbejdsmiljø for dig og dine kollegaer. Det handler nemlig om, at der skal være plads til alle både fysisk og akustisk. Det er derfor vigtigt, at rumakustikken er helt, som den skal være. Her kan en akustisk måling være en mulighed – den kan nemlig fortælle, hvad der skal gøres for en bedre akustik på din arbejdsplads. Bedre lys og rumklang vil automatisk skabe et bedre arbejdsmiljø for dig og dine kollegaer, hvor det endda kan resultere i en bedre arbejdsindsats.

Lydisolering og rumklang

Uanset om det drejer sig om en virksomhed med produktionsmaskiner og faciliteter, hvor lyden kan blive så høj, at det ikke er til at arbejde i, eller om det er et undervisningslokale, hvor rumklangen er forstyrrende for, så er der i flere ting at gøre for at nedsætte støjgenerne. Først og fremmest er det vigtigt at få foretaget de rigtige målinger, så man derfra kan handle ud fra det behov, der er det pågældende sted. Dernæst er det med at få fagfolk til at rette op på det, så alle i lokalet kan få et bedre arbejds- eller undervisningsmiljø.

Relateret Artikler

Danskproducerede grenreoler i god kvalitet

Danskproducerede grenreoler i god kvalitet

Grenreoler er især anvendt i værksteder, hvor der er mange ting som er nødvendige at opbevare på en praktisk måde, og hos Reolhansen.dk kan du finde mange forskellige slags. De lange reoler egner sig godt til lange ting, hvilket gør reolen særlig anvendt i...

Skjorte med manchetter til skjortekrigeren

Skjorte med manchetter til skjortekrigeren

Er du en ægte businessman, der hver dag møder på arbejde iklædt nogle af dine fineste klæder? I så fald er The Consultant-skjorten fra BARONS helt sikkert lige dig! Det er nemlig manchetskjorter, der fører dig frem med stil.  Professionel udstråling Du kender sikkert...