Få hjælp en af psykolog

Sponsoreret.

Skrevet af: Tele-Online

4. februar 2022

Kategori: Anbefalinger

Konflikter på arbejdspladsen er et velkendt problem, og ofte også mere udbredt end mange umiddelbart går rundt og tror. Leder du efter en psykolog i eller i nærheden af København, så finder du hos phuset.dk, de bedste psykolog københavn

 

Kolleger som snupper opgaver fra andre, kolleger der bagtaler hinanden. Har du prøvet en eller måske lignende konflikt på arbejdspladsen, så ved du også hvor meget det fylder og ubehageligt det kan være at stå i. 

 

Vi reagerer alle vidt forskelligt på konflikter, også dem der opstår på arbejdspladsen. En af følgerne, på adskillige konflikter kan være stress. Ofte er stress en sygdom, der sker når en person oplever et for stort pres fra deres omgivelser, og hvor krav og forventningerne overstiger hvor meget de kan håndtere. 

 

Det handler om at tage det første skridt

Lider du af stress, er det vigtigt at tage sygdommen alvorligt. Et længerevarende forløb med stress kan få alvorlige konsekvenser, hvorfor det er vigtigt at tage kontakt til en god psykolog i god tid. En psykolog hjælper dig med at håndtere en sygemelding, og hjælper dig efterfølgende til, hvordan du kommer tilbage på arbejdsmarkedet igen. 

 

Hos phuset.dk kan du finde en uddannet psykolog, som kan hjælpe dig. Det gælder uanset om du lider af stress, eller andre former for psykiske belastninger. 

 

For eksempel: 

 

  • Konfliktløsning
  • Livskriser
  • Organisationsudvikling
  • Sorg
  • Traumer 
  • Supervision
  • Stress i organisationer

 

Har du brug for at komme kontakt med en god psykolog i København, så kan du overveje at kontakte phuset.dk. Her er alle psykologer underlagt tavshedspligt. 

 

Relateret Artikler

Derfor bør du købe et trådløst headset

Derfor bør du købe et trådløst headset

Der er faktisk næsten ingen undskyldning for ikke allerede at eje et trådløst headset. Måske kan man tænke: ”jamen, det jeg fik med, da jeg købte min mobil, virker da fint?”.   Sådan tænkte jeg også, før jeg valgte at investere i trådløse høretelefoner, men lad...

Sko – skabt med omtanke

Sko – skabt med omtanke

Vil du gerne bidrage, og gøre en forskel, når det handler om miljøet? Gælder det også, når du handler, uanset om det er tøj, sko eller madvarer? Så er et par af de smarte nature sko, nok også lige noget for dig. Det er nemt at spotte den smarte sko i gadebilledet, for...