Er det tid til permanent opholdstilladelse?

Sponsoreret.

Skrevet af: Tele-Online

30. december 2021

Kategori: Anbefalinger

Drømmen om permanent opholdstilladelse kan for mange indvandrer synes stor og fantastisk. Men vejen dertil kan for nogen også være bøvlet, da reglerne er mange og indviklede. Men måske er netop du kandidat til at få permanent opholdstilladelse.

Lever du op til reglerne?

Det er ikke bare, hvem som helst, der kan komme til Danmark og få permanent opholdstilladelse. Det kræver, at man lever op til en række krav, der blandt andet indebærer økonomi, alder, kriminalitet og din arbejds- og/eller uddannelsessituation.

Helt grundlæggende skal du have opført dig ordentlig og bidraget til samfundet, samtidig med, at du har vist en interesse i at integrere dig i samfundet.

Få hjælp af en advokat

Du kan nok allerede ane, at der er mange ting, man skal tænke på, når man søger om permanent opholdstilladelse. Det kan derfor være en god idé at kontakte en advokat, der kan hjælpe dig igennem labyrinten mod tilladelsen.

En advokat er jo ikke gratis. Og du skal regne med at slippe omkring 12.000 kroner for deres bistand. Men det er selvfølgelig svært at sætte en pris på, hvad en permanent opholdstilladelse er værd for lige netop dig. For nogle mennesker er det det eneste rigtige at gøre, da det betyder så meget for dem i deres hverdag.

Hvis det ikke går

Et andet argument for at hyre en advokat er, at de kan finde hullerne i hegnet for dig. Selv om der er mange krav at leve op til, kan der i nogle tilfælde gives dispensation. Og det er her advokaten virkelig kommer på banen med sin viden om, hvordan det kan gøres.

Slutteligt kan din ansøgning blive afvist af udlændingestyrelsen. Det kan være noget af en mur at ramme, hvor en ferm advokat kan vejlede dig i, hvordan man kommer videre herfra.

Relateret Artikler

Derfor bør du købe et trådløst headset

Derfor bør du købe et trådløst headset

Der er faktisk næsten ingen undskyldning for ikke allerede at eje et trådløst headset. Måske kan man tænke: ”jamen, det jeg fik med, da jeg købte min mobil, virker da fint?”.   Sådan tænkte jeg også, før jeg valgte at investere i trådløse høretelefoner, men lad...

Sko – skabt med omtanke

Sko – skabt med omtanke

Vil du gerne bidrage, og gøre en forskel, når det handler om miljøet? Gælder det også, når du handler, uanset om det er tøj, sko eller madvarer? Så er et par af de smarte nature sko, nok også lige noget for dig. Det er nemt at spotte den smarte sko i gadebilledet, for...