Er det tid til at udstyre virksomheden med nye branddøre?

Sponsoreret.

Skrevet af: Tele-Online

4. februar 2022

Kategori: Anbefalinger

Gode solide branddøre er vigtige i enhver virksomhed, det kan enhver regne ud. Branddøre er nemlig lavet til at kunne tåle en ekstrem varme, samtidig med at de gode til at forhindre, eller endda forsinke en brand i at udvikle sig. Det er derfor vigtigt at udstyre virksomheden med gode branddøre, udover selvfølgelig at sørge for at medarbejderne har de bedste forudsætninger, hvis en brand skulle opstå. 

 

En branddør er vigtig, det gælder uanset om der er tale om en detailvirksomhed, en produktionsvirksomhed, en institution eller for eksempel en skole. 

 

Sådan kan du undgå brand

En branddør er selvfølgelig ikke det eneste, der kan være med til at forhindre en brand i at udvikle sig, hvis uheldet er ude. Røgalarmer er også særdeles vigtige, og kan i god tid advare dig om branden, ofte mange kort tid efter at branden er opstået. 

Gode råd til hvordan du placerer en røgalarm

  • Placer helst røgalarmen højt, og gerne i loftet
  • Placer røgalarmer i alle rum, men undgå ved siden af brændeovnen
  • Test brandalarmen jævnligt
  • Skift batteriet – gerne 1 gang pr. år

 

En anden god ting, og også et sikkert og effektivt middel til at bekæmpe de store flammer med, er en brandslukker. En brandslukker fylder heller ikke ret meget, og er utrolig god til at slukke mindre brande. 

 

Er du på udkig efter en eller flere branddøre til din virksomhed, så kan du med fordel besøge multitek.dk. Hos multitek.dk får du et produkt af højeste kvalitet, med en lang holdbarhed, som sikrer dig et godt produkt, du kan have stor glæde af i lang tid. 

 

Relateret Artikler

Ting du kan gøre, hvis du gerne vil leve sundere

Ting du kan gøre, hvis du gerne vil leve sundere

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil ændre livsstil og gå i en mere sund retning, men du synes at det er svært og har brug for lidt hjælp på din vej, så er du landet det rette sted. Her får du nemlig nogle gode råd til, hvordan du kan starte din vejen mod en...

Det bør du huske på som ny virksomhedsejer

Det bør du huske på som ny virksomhedsejer

Det er ikke en simpel og let opgave at starte sin egen virksomhed. Det kræver hårdt arbejde og en masse gåpåmod. Hvis du er en ny virksomhedsejer, så vil der uden tvivl opstå en masse spørgsmål i starten.  Du ved naturligvis ikke alt lige med det samme, men du bliver...

Elbiler og landlivet

Elbiler og landlivet

Vi hører tit, at vi skal skifte bilen ud med en elbil for at redde klimaet. Politikere prøver at gøre det mere og mere tilgængeligt, for alle der ønsker at være en del af den grønne omstilling. Ladestandere skyder op over hele København, og har man en elbil, er man...