Er det tid til at udstyre virksomheden med nye branddøre?

Sponsoreret.

Skrevet af: Tele-Online

4. februar 2022

Kategori: Anbefalinger

Gode solide branddøre er vigtige i enhver virksomhed, det kan enhver regne ud. Branddøre er nemlig lavet til at kunne tåle en ekstrem varme, samtidig med at de gode til at forhindre, eller endda forsinke en brand i at udvikle sig. Det er derfor vigtigt at udstyre virksomheden med gode branddøre, udover selvfølgelig at sørge for at medarbejderne har de bedste forudsætninger, hvis en brand skulle opstå. 

 

En branddør er vigtig, det gælder uanset om der er tale om en detailvirksomhed, en produktionsvirksomhed, en institution eller for eksempel en skole. 

 

Sådan kan du undgå brand

En branddør er selvfølgelig ikke det eneste, der kan være med til at forhindre en brand i at udvikle sig, hvis uheldet er ude. Røgalarmer er også særdeles vigtige, og kan i god tid advare dig om branden, ofte mange kort tid efter at branden er opstået. 

Gode råd til hvordan du placerer en røgalarm

  • Placer helst røgalarmen højt, og gerne i loftet
  • Placer røgalarmer i alle rum, men undgå ved siden af brændeovnen
  • Test brandalarmen jævnligt
  • Skift batteriet – gerne 1 gang pr. år

 

En anden god ting, og også et sikkert og effektivt middel til at bekæmpe de store flammer med, er en brandslukker. En brandslukker fylder heller ikke ret meget, og er utrolig god til at slukke mindre brande. 

 

Er du på udkig efter en eller flere branddøre til din virksomhed, så kan du med fordel besøge multitek.dk. Hos multitek.dk får du et produkt af højeste kvalitet, med en lang holdbarhed, som sikrer dig et godt produkt, du kan have stor glæde af i lang tid. 

 

Relateret Artikler

Derfor bør du købe et trådløst headset

Derfor bør du købe et trådløst headset

Der er faktisk næsten ingen undskyldning for ikke allerede at eje et trådløst headset. Måske kan man tænke: ”jamen, det jeg fik med, da jeg købte min mobil, virker da fint?”.   Sådan tænkte jeg også, før jeg valgte at investere i trådløse høretelefoner, men lad...

Sko – skabt med omtanke

Sko – skabt med omtanke

Vil du gerne bidrage, og gøre en forskel, når det handler om miljøet? Gælder det også, når du handler, uanset om det er tøj, sko eller madvarer? Så er et par af de smarte nature sko, nok også lige noget for dig. Det er nemt at spotte den smarte sko i gadebilledet, for...