Elbiler og landlivet

Sponsoreret.

Skrevet af: Tele-Online

19. juli 2022

Kategori: Tech

Vi hører tit, at vi skal skifte bilen ud med en elbil for at redde klimaet. Politikere prøver at gøre det mere og mere tilgængeligt, for alle der ønsker at være en del af den grønne omstilling. Ladestandere skyder op over hele København, og har man en elbil, er man næsten altid sikret en parkeringsplads.

 

Alt det lyder jo meget godt, hvis man er københavner, men fungerer livet på landet også med en SUV elbil?

 

Bilstørrelse

Ordet SUV elbil er der måske, nogen der støder sig på. For er elbiler ikke sådan nogle små radiobiler?

 

Ikke længere. De fleste bilproducenter har måttet sande, at elbiler er kommet for at blive. Derfor bliver der også produceret elbiler til alle behov. Det gælder også behovet for store biler, som mange på landet har.

 

Rækkevidde

Det er også en gammel skrøne, at man ikke kan komme rundt med en elbil, fordi den hele tiden skal lade op. Batterierne bliver løbende opdaterede, og i dag kan 9 ud af 10 bilejere få dækket deres daglige transportbehov med en elbil.

 

En typisk rækkevidde på en elbil ligger mellem 300– 400 kilometer på en fuld opladning.

 

Ladestandere

Ladestandere er nødvendigt for at få ladet sin elbil op. Men bor man på landet, har man typisk den luksus at kunne parkere ved sit hus. Noget københavnerne sjældent har. Det betyder også, at man med fordel kan installere sin egen ladestander i carporten.

 

Elnettet

En stor bekymring, mange har, er bekymringen for elnettet. De er bange for, at der simpelthen ikke er nok el ude på landet til de mange nye elbiler. Det er en bekymring der bliver mødt fra politisk hold, og derfor er staten i dag ved at udvide elnettet i hele landet. Måske bliver det også udvidet tæt på, hvor du bor.

Relateret Artikler

Tips til at udvikle dit lederskab

Tips til at udvikle dit lederskab

Som leder i en virksomhed er der mange ting, som du skal have styr på. Der er helt sikkert mange tanker i dit hoved hver eneste dag. Det kan endda være, at du tænker over, hvordan du kan blive en bedre leder og udvikle dit lederskab. Det er en af de ting, der er...

Det bør du overveje ved køb af en ny printer

Det bør du overveje ved køb af en ny printer

Er du på udkig efter en ny printer? Så bør du ikke bare købe den første og den bedste. I stedet er der flere ting, som du nøje bør overveje, så du ender med den helt rigtige printer for dig. Læs med videre her og find gode råd til valg af en ny printer.  Hvad skal jeg...

Få styr på butikken

Få styr på butikken

Økonomisk orden på din virksomhed kan være en svær proces, men heldigvis er der få enkle trin, du kan tage for at få det bedst mulige resultat. Først og fremmest skal du sørge for, at du har et godt overblik over økonomien i din virksomhed. Det er vigtigt at have et...