Derfor er leasing en god ide

Sponsoreret.

Skrevet af: Tele-Online

17. marts 2022

Kategori: Hardware

Står du og overvejer at lease en bil i stedet for at eje, så er der flere ting der er værd at vide, inden du tager det store skridt. Nogle gange kan det være svært at finde ud af, hvornår det er bedst at leje fremfor at eje, og vil du gerne vide hvad disse ting er, så læs med lige her. 

Hvor langt skal du køre i din bil om året?

Når du skal have en ny bil, findes der en række ting der er værd at overveje. Og vælger du lease bilen, så kan det for eksempel være en god ide, at finde ud af hvor mange kilometer du regner med at køre i bilen om året. 

 

I hvor lang tid skal du bruge den leasede bil?

Er du en type der gerne vil skifte bilen ud jævnligt, så er leasing helt klart værd at overveje. En leaset bil er nem at komme af med, det gøres nemlig blot ved udgangen af den kontrakt, du har lavet med dit leasingselskab. Det betyder, at du ikke selv står med en bil du først skal af med, inden du kan købe den næste. Det kan derfor godt svare sig, at lease en bil, særligt hvis det er for en kortere periode, og du er bekendt med, hvor mange kilometer du kører om året. 

 

Skal du i stedet bruge bilen over en længere varighed, altså flere år, så kan det bedst betale sig at købe bilen, frem for at lease. 

 

Relateret Artikler

Derfor bør du købe et trådløst headset

Derfor bør du købe et trådløst headset

Der er faktisk næsten ingen undskyldning for ikke allerede at eje et trådløst headset. Måske kan man tænke: ”jamen, det jeg fik med, da jeg købte min mobil, virker da fint?”.   Sådan tænkte jeg også, før jeg valgte at investere i trådløse høretelefoner, men lad...

Sko – skabt med omtanke

Sko – skabt med omtanke

Vil du gerne bidrage, og gøre en forskel, når det handler om miljøet? Gælder det også, når du handler, uanset om det er tøj, sko eller madvarer? Så er et par af de smarte nature sko, nok også lige noget for dig. Det er nemt at spotte den smarte sko i gadebilledet, for...