Derfor er det en fordel at tegne en transportforsikring

Sponsoreret.

Skrevet af: Tele-Online

25. november 2021

Kategori: Tips og tricks

Skal du i gang med at fragte varer og gods fra et sted til et andet? Og har du brug for hjælp fra et transport- og logistikfirma til transporten? Så er det værd at overveje en transportforsikring.

Med sådan en forsikring kan du nemlig beskytte dig selv økonomisk i tilfælde af, at dit gods bliver beskadiget. Beskyttelsen gælder ydermere, hvis dine varer går tabt. På den måde opnår du at miste en masse penge på varer, du måske slet ikke kan bruge længere.

En transportforsikring er et godt valg

Lige meget om du gør brug af vejtransport, søfragt eller luftfragt, er det en god idé at tegne en transportforsikring. Med en transportforsikring er du nemlig dækket ind på bedste vis, hvis der skulle ske et uheld.

Hvis du har en transportforsikring, og der sker en skade på dit gods, vil du som regel få en erstatning for dette. Det er derfor et rigtig godt valg at tilkøbe en transportforsikring, så du ikke ender med at tabe en masse penge. Det vil være både ærgerligt og dyrt.

Hvornår skal jeg tilkøbe en transportforsikring?

Først og fremmest er det værd at undersøge, om værdien af godset overstiger selve forsikringens selvrisiko samt transport- og logistikfirmaets ansvarsbegrænsning markant. Er dette tilfældet, så bør du altid tilkøbe en transportforsikring.

Finder du ud af, at det er en fordel for dig med en transportforsikring, kan du ofte tilkøbe den hos de fleste transport- og logistikfirmaer. Køber du forsikringen, er du dækket fuldt ud og skal derved ikke bekymre dig om eventuelle skader, mangler og lignende.

Relateret Artikler

Ting du kan gøre, hvis du gerne vil leve sundere

Ting du kan gøre, hvis du gerne vil leve sundere

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil ændre livsstil og gå i en mere sund retning, men du synes at det er svært og har brug for lidt hjælp på din vej, så er du landet det rette sted. Her får du nemlig nogle gode råd til, hvordan du kan starte din vejen mod en...

Det bør du huske på som ny virksomhedsejer

Det bør du huske på som ny virksomhedsejer

Det er ikke en simpel og let opgave at starte sin egen virksomhed. Det kræver hårdt arbejde og en masse gåpåmod. Hvis du er en ny virksomhedsejer, så vil der uden tvivl opstå en masse spørgsmål i starten.  Du ved naturligvis ikke alt lige med det samme, men du bliver...

Elbiler og landlivet

Elbiler og landlivet

Vi hører tit, at vi skal skifte bilen ud med en elbil for at redde klimaet. Politikere prøver at gøre det mere og mere tilgængeligt, for alle der ønsker at være en del af den grønne omstilling. Ladestandere skyder op over hele København, og har man en elbil, er man...