Derfor er det en fordel at tegne en transportforsikring

Sponsoreret.

Skrevet af: Tele-Online

25. november 2021

Kategori: Tips og tricks

Skal du i gang med at fragte varer og gods fra et sted til et andet? Og har du brug for hjælp fra et transport- og logistikfirma til transporten? Så er det værd at overveje en transportforsikring.

Med sådan en forsikring kan du nemlig beskytte dig selv økonomisk i tilfælde af, at dit gods bliver beskadiget. Beskyttelsen gælder ydermere, hvis dine varer går tabt. På den måde opnår du at miste en masse penge på varer, du måske slet ikke kan bruge længere.

En transportforsikring er et godt valg

Lige meget om du gør brug af vejtransport, søfragt eller luftfragt, er det en god idé at tegne en transportforsikring. Med en transportforsikring er du nemlig dækket ind på bedste vis, hvis der skulle ske et uheld.

Hvis du har en transportforsikring, og der sker en skade på dit gods, vil du som regel få en erstatning for dette. Det er derfor et rigtig godt valg at tilkøbe en transportforsikring, så du ikke ender med at tabe en masse penge. Det vil være både ærgerligt og dyrt.

Hvornår skal jeg tilkøbe en transportforsikring?

Først og fremmest er det værd at undersøge, om værdien af godset overstiger selve forsikringens selvrisiko samt transport- og logistikfirmaets ansvarsbegrænsning markant. Er dette tilfældet, så bør du altid tilkøbe en transportforsikring.

Finder du ud af, at det er en fordel for dig med en transportforsikring, kan du ofte tilkøbe den hos de fleste transport- og logistikfirmaer. Køber du forsikringen, er du dækket fuldt ud og skal derved ikke bekymre dig om eventuelle skader, mangler og lignende.

Relateret Artikler