Derfor er det en fordel at tegne en transportforsikring

Sponsoreret.

Skrevet af: Tele-Online

25. november 2021

Kategori: Tips og tricks

Skal du i gang med at fragte varer og gods fra et sted til et andet? Og har du brug for hjælp fra et transport- og logistikfirma til transporten? Så er det værd at overveje en transportforsikring.

Med sådan en forsikring kan du nemlig beskytte dig selv økonomisk i tilfælde af, at dit gods bliver beskadiget. Beskyttelsen gælder ydermere, hvis dine varer går tabt. På den måde opnår du at miste en masse penge på varer, du måske slet ikke kan bruge længere.

En transportforsikring er et godt valg

Lige meget om du gør brug af vejtransport, søfragt eller luftfragt, er det en god idé at tegne en transportforsikring. Med en transportforsikring er du nemlig dækket ind på bedste vis, hvis der skulle ske et uheld.

Hvis du har en transportforsikring, og der sker en skade på dit gods, vil du som regel få en erstatning for dette. Det er derfor et rigtig godt valg at tilkøbe en transportforsikring, så du ikke ender med at tabe en masse penge. Det vil være både ærgerligt og dyrt.

Hvornår skal jeg tilkøbe en transportforsikring?

Først og fremmest er det værd at undersøge, om værdien af godset overstiger selve forsikringens selvrisiko samt transport- og logistikfirmaets ansvarsbegrænsning markant. Er dette tilfældet, så bør du altid tilkøbe en transportforsikring.

Finder du ud af, at det er en fordel for dig med en transportforsikring, kan du ofte tilkøbe den hos de fleste transport- og logistikfirmaer. Køber du forsikringen, er du dækket fuldt ud og skal derved ikke bekymre dig om eventuelle skader, mangler og lignende.

Relateret Artikler

Tips til at udvikle dit lederskab

Tips til at udvikle dit lederskab

Som leder i en virksomhed er der mange ting, som du skal have styr på. Der er helt sikkert mange tanker i dit hoved hver eneste dag. Det kan endda være, at du tænker over, hvordan du kan blive en bedre leder og udvikle dit lederskab. Det er en af de ting, der er...

Det bør du overveje ved køb af en ny printer

Det bør du overveje ved køb af en ny printer

Er du på udkig efter en ny printer? Så bør du ikke bare købe den første og den bedste. I stedet er der flere ting, som du nøje bør overveje, så du ender med den helt rigtige printer for dig. Læs med videre her og find gode råd til valg af en ny printer.  Hvad skal jeg...

Få styr på butikken

Få styr på butikken

Økonomisk orden på din virksomhed kan være en svær proces, men heldigvis er der få enkle trin, du kan tage for at få det bedst mulige resultat. Først og fremmest skal du sørge for, at du har et godt overblik over økonomien i din virksomhed. Det er vigtigt at have et...