Deltag i et Microsoft Power BI-kursus og få mere viden

Sponsoreret.

Skrevet af: Tele-Online

26. oktober 2020

Kategori: IT og erhverv | IT-system

Microsoft har med Power BI skabt et Business Intelligence-værktøj, der kan bruges til både datatransformering, analyse og visualisering. Værktøjet kan nemlig transformere data til værdifuld information og viden, som du kan bruge i din virksomhed.

Hvis du ikke ved meget om Power BI, men gerne vil i gang med at anvende det i din virksomhed, kan du komme på en Masterclass i netop dette værktøj. Herved kan du komme godt i gang allerede fra starten af.

Kom på kursus i Power BI med erfarne konsulenter

Hvis du ønsker at få mere viden om din virksomheds data med hjælp fra Power BI, så er et Power BI-kursus noget for dig. Hos ProActive afholder de sådanne kurser, hvor deres erfarne konsulenter deler ud af deres viden. Konsulenterne arbejder til dagligt med dette værktøj og kan tilbyde både teoretisk og praktisk erfaring med Power BI.

På kurset hos ProActive vil du eksempelvis lære:

 

  • At hente data fra forskellige kilder
  • At transformere en lang række data
  • At indsamle data til en datamodel
  • Gøre brug af DAX-beregninger for at få en bedre indsigt i din virksomhed
  • Lave visualiseringer
  • Publicere og dele rapporter

 

Inden kurset er det en fordel at gennemføre et introduktionskursus til Power BI, som du får adgang til fra ProActive. Når kurset er færdigt, vil du få adgang til det online, så du altid kan kigge tilbage på det. Samtidigt får du mulighed for at få en af ProActives Power BI-eksperter ud i din virksomhed. Selve kurset vil vare en hel dag. Læs mere om kurser i Microsoft Power BI her.

Relateret Artikler

Danskproducerede grenreoler i god kvalitet

Danskproducerede grenreoler i god kvalitet

Grenreoler er især anvendt i værksteder, hvor der er mange ting som er nødvendige at opbevare på en praktisk måde, og hos Reolhansen.dk kan du finde mange forskellige slags. De lange reoler egner sig godt til lange ting, hvilket gør reolen særlig anvendt i...

Skjorte med manchetter til skjortekrigeren

Skjorte med manchetter til skjortekrigeren

Er du en ægte businessman, der hver dag møder på arbejde iklædt nogle af dine fineste klæder? I så fald er The Consultant-skjorten fra BARONS helt sikkert lige dig! Det er nemlig manchetskjorter, der fører dig frem med stil.  Professionel udstråling Du kender sikkert...